Autor:
Matei Năstase
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 231 Vizualizari

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA

Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, a declarat la TVR 1, în contextul atacurilor la adresa ei și DNA, că nu este impresionată de acestea. Totodată, ea se declară îngrijorată de nivelul ridicat al corupției din România.

”Am observat că atacurile la adresa DNA s-au întețit. Nu este nicio problemă, libertatea de exprimarea este garantată de constituție. Nu ne impresionează, însă suntem întrijorați de efectele corupției – asta ne impresionează”, a declarat șefa DNA la Televiziunea Română.

În cadrul aceleiași emisiuni, procurorul-șef al DNA a mai spus că este obișnuită cu atacurile și că a observat o schimbare în privința modului în care acestea se fac, făcând referire la cazul Black Cube.

”Sunt obișnuită cu atacurile, însă am observat o schimbare a modului în care se face acest lucru. Înainte eram atacați în spațiul public. Acum se angajează firme private pentru a hărțui și intimida procurorii. Mă refer la dosarul Black Cube. Eu vă spun ce am constat.”Tag-uri:
Laura Codruța Kovesi, dna, atacuri, raspuns, black cube, coruptie, declaratii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Codruța Kovesi răspunde atacurilor la adresa ei și DNA: ”NU SUNT IMPRESIONATĂ!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/codruta-kovesi1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/codruta-kovesi1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Matei Năstase | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 231 Vizualizari Laura Codruța Kovesi, șefa DNA Laura Codruța Kovesi,...

Preluat de la EVZ