Autor:
Romana Suciu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

Conform thestreet.com, Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, a lansat săptămâna trecută prima fază a unui plan economic care ar urma să genereze cel puțin 42.000 de noi locuri de muncă și creșterea veniturilor angajaților la un standard european. “Românii au dreptul la visul european în propria lor țară, astfel încât să nu lucreze în străinătate”, a spus Liviu Dragnea.

The Street arată că pormind de la estimarea că 2,5 milioane de cetățeni români lucrează în prezent în străinătate, aproximativ jumătate din numărul de angajați din România, PSD își propune atragerea acestora în România prim măsuri care să vizeze creșterea nivelului de trai și industrializarea zonelor slab dezvoltate.

Articolicolul arată că PSD este cel mai mare partid din Parlament și că la alegerile din acest am vrea să revină la conducere țării, acuzând actuala conducere a țării, guvernul tehnocrat, de lipsă de experiență și blocarea creșterii nivelului de trai al cetățenilor.

“Partidul celor mulți” cere românilor să i se alăture pentru a crește clasa de mijloc și pentru a asigura un standard de viață la nivel european. Dragnea a arătat că emigrarea a afectat multe sectoare ale economiei, spre exemplul în spitale este nevoie de peste 13.000 de cadre medicale.

Dragnea propune reluarea investițiilor prin crearea unui fond de de 10 miliarde de euro care să vizeze reindustrializarea. Fondul ar urma să fie creat din activele deținute de stat și atragerea de surse private. Dividentele obținute ar urma să fie investite pentru realizarea unei industrii puternice distribute uniform pe întregul cuprins al României și dezvoltarea infrastructurii. Articol integral pe thestreet.com

Tag-uri:
The Street, Liviu Dragnea, PSD, reindustrializare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea planului PSD de reindustrializare a României pentru oprirea scurgerii de creiere reflectat de The Street.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/04-05-psd-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/04-05-psd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Romana Suciu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari Conform thestreet.com, Liviu Dragnea, liderul Partidului Social...

Preluat de la EVZ