loading…

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că cel mai probabil va face o propunere pentru șefia SIE viitorului Parlament, pentru că acesta este ocupat cu alegerile, și a adăugat că nu s-a gândit încă la un succesor pentru Mihai Răzvan Ungureanu care a demisionat.

Președintele a precizat că nu are informații suplimentare legate de demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu, dar a negat că ar fi existat probleme în relația cu acesta. Iohannis a mai spus că cel mai probabil va face o nouă propunere pentru șefia SIE viitorului Parlament, urmând ca acesta să ia doar act de demisia lui Ungureanu, conform Mediafax.

El a susținut că actualul Parlament este foarte ocupat cu alegerile parlamentare și speră și cu găsirea unor candidați care nu au dosare penale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/iohannis-probabil-voi-face-o-propunere-la-sie-viitorului-parlament-29210.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/iohannis-probabil-voi-face-o-propunere-la-sie-viitorului-parlament-29210-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv