Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 26 septembrie 2016 | 1 Comentarii
| 3970 Vizualizari

Boschetarul pe care milostivul vicar Matthew Taylor l-a adăpostit în locuinţa sa şi pentru rezolvarea necazurilor căruia s-a rugat în biserică a povestit, prin presa din Marea Britanie, că trăit o poveste de iubire interzisă cu doamna preoteasă.

Sandra Taylor din Northants, Anglia, s-a amorezat de Ivan Mascarenhas, 49 de ani, un alcoolic rămas pe drumuri – după ce fosta soţie l-a alungat din domiciliul conjugal – pe care cu acordul, soţului său, vicarul, l-a găzduit o vreme într-o anexă a casei parohiale.

 “Nu ne-am putut controla pornirile. Ştiam amândoi că este greşit şi că nu ar fi trebuit să se întâmple. Mi-e ruşine mai ales că Matthew este prietenul meu şi a fost extraordinar de generos cu mine”, a declarat Ivan Mascarenhas pentru “The Sun”.

Cei doi amanţi s-au cunoscut într-un centru pentru dependenţii de droguri şi alcool aflat sub patronajul bisericii conduse de Matthew Taylor.

Preoteasa în vârstă de 41 de ani a fost cea care şi-a convins soţul să-l găzduiască pe nefericitul rămas fără un acoperiş deasupra capului şi tot ea îl chema adesea înapoi pentru sex, prin mesaje erotice fierbinţi, după ce boschetarul îşi găsise o locuinţă în apropierea casei parohiale.

În cele din urmă, cuprinsă de remuşcări, soţia i-a mărturisit vicarului păcatul comis, spunându-i că se simte profund “ruşinată şi întristată” de faptele sale. “Într-o perioadă intensă de stres, soţia mea, Sandra, s-a implicat într-o relaţie nepotrivită cu Ivan Mascarenhas, membru al unuia din centrele de reabilitare patronate de biserică. A fost o rătăcire scurtă căreia cei doi i-au pus capăt şi pentru care Sandra se simte profund ruşinată”, a declarat vicarul Taylor.

Tag-uri:
sotie preot, adulter, infidelitate, iubit boschetar, vicar Anglia, boschetar, alcoolic drogat, preoteasa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infidelitate scandaloasă. Soţia unui preot important s-a încurcat cu un boschetar alcoolic. GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sotie-vicar2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sotie-vicar2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 26 septembrie 2016 | 1 Comentarii | 3970 Vizualizari Boschetarul pe care milostivul vicar Matthew Taylor...

Preluat de la EVZ