loading…

Ianis Hagi a marcat două goluri la formația Primavera a Fiorentinei și a fost răsplătit de Paulo Sousa. Antrenorul echipei de seniori l-a convocat pe mijlocașul de 17 ani în lotul pentru meciul cu AC Milan, de duminică, însă nu l-a folosit.

Ianis Hagi nu își face griji în această privință și este încrezător că la un moment dat îi va veni rândul să joace.

Este o onoare să îmbrac acest tricou și pot spune că numele de pe spate crează puțină presiune. Dar sunt obișnuit să trăisc acest tip de atenție. Paulo Sousa este un mare antrenor, am învățat foarte multe de la el de când am venit aici. Va veni și momentul meu, trebuie să fiu pregătit pentru acea zi. Este important pentru mine să joc la echipa de tineret, am nevoie de meciuri în picioare. Apoi este o plăcere să ajut echipa să câștige. Am început să prind limba italiană, ușor, ușor încep să și vorbesc“, a declarat Ianis Hagi pentru violanews.com.

AC Fiorentina a plătit două milioane de euro, în vară, pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanța. La echipa de seniori a clubului Viitorul, Ianis a jucat 39 de meciuri și a reușit să marcheze patru goluri și să dea două pase decisive.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ianis-hagi-fiorentina-va-veni-si-momentul-meu-29184.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ianis-hagi-fiorentina-va-veni-si-momentul-meu-29184-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv