Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 26 septembrie 2016 | 2 Comentarii
| 1708 Vizualizari

Gigi Becali a dat lovitura si va primi o suma imensa

Gigi Becali a dat lovitura si va primi o suma imensa

Gigi Becali va primi aproximativ un milion de euro de la autorităţi după ce a câştigat procesul prin care cerea despăgubiri pentru un teren ce i-a aparţinut şi pe care Primăria Capitalei a construit pasajul Pipera, conform b1.ro.

Iniţial, autorităţile i-au plătit lui Becali despăgubiri în valorea de 70.000 de euro, dar Becali a fost nemulţumit şi a dat în judecată Primăria Generală.

În cele din urmă, Tribunalul Bucureşti a hotărât ca omul de afaceri să primească suma de 590 de euro pentru fiecare metru pătrat de teren, adică peste un milion de euro în total.

Ulterior, decizia a fost atacată de municipalitate la Curtea de Apel Bucureşti, care a stabilit un cuantum al despăgubirilor de 773.000 de euro. Instanţa Supremă a decis să întoarcă dosarul la Curtea de Apel, ai cărui magistraţi au decis ca Becali să primească 950 de mii de euro.

”Eu le-am zis că vreau 800 de euro pe metru pătrat, deci trebuie să-mi dea 1,2 milioane de euro. Le-am zis: . Mi-au dat 70.000. Eu le-am zis că nu accept și că vreau 500.000, iar ei au zis că nu-mi dau. N-au vrut să plătească jumătate din bani, acum să-mi plătească dublu! Eu nu am nimic cu statul, am cu Primăria Capitalei. O să-mi spună să-i mai las două-trei luni și o să-i mai las, dar dacă nu-mi dau banii, pun sechestru pe conturi. O să fac o concesie, să las trei-patru luni, că apoi se va vehicula că… 

E bine că ați făcut emisiunea asta, să rămână mărturie că e de șase ani procesul. Dacă nu-mi dau banii, o s-o dau în judecată și pe fina (Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei – n.r). Care e problema? Au fost atunci expropriați mai mulți. Unii au luat 1.000 de euro fără judecată, cei care au fost băieți buni. Eu m-am judecat și am luat 690 de euro. La ăia nu a fost nevoie de instanță. Mie mi-e frică să fiu băiat bun. Asta ar însemna să fie DNA apoi cu ochii pe mine și eu nu mai vreau să fie DNA cu ochii pe mine”, a declarat Becali la B1 TV.

Tag-uri:
gigi becali, gigi becali avere, becali avere, gigi becali bani, becali bani, becali pipera, gigi becali pipera

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali A DAT LOVITURA şi VA PRIMI O SUMĂ IMENSĂ. Mai este un singur hop până la LOZUL CEL MARE, dar latifundiarul a lansat AMENINŢĂRI GRAVE.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gigi-becali-a-dat-lovitura-si-va-primi-o-suma-imensa-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gigi-becali-a-dat-lovitura-si-va-primi-o-suma-imensa-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 26 septembrie 2016 | 2 Comentarii | 1708 Vizualizari Gigi Becali a dat lovitura si va...

Preluat de la EVZ