loading…

Serge Aurier, fundașul dreapta al echipei Paris Saint-Germain, a fost condamnat, luni, la două luni de închisoare, după ce a agresat fizic și verbal un polițist din Paris, în primăvară, informează L’Equipe. Jucătorul va face apel la această decizie, susține avocatul său.

Fotbalistul ivorian, în vârstă de 23 de ani, a insultat și lovit un polițist, pe 30 mai 2016, după ce a părăsit un club de noapte din capitala Franței, din apropierea bulevardului Champs Elysees. În urma faptelor respective, Aurier a fost condamnat la două luni de închisoare de către Tribunalul Corecțional din Paris.

Conform aceleiași decizii, jucătorul de la Paris Saint-Germain va trebui să plătească 600 de euro pentru vătămare fizică și morală, precum și 1.500 de euro pentru cheltuielile de judecată. Condamnarea nu a fost însoțită și de un mandat de arestare, astfel că Aurier poate să joace în următorul meci al echipei sale, programat miercuri, în Liga Campionilor, pe terenul celor de la Ludogoreț Razgrad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fotbalist-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-batut-un-politist-in-paris-29191.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fotbalist-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-batut-un-politist-in-paris-29191-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv