loading…

Federația Internațională de Fotbal Asociație (FIFA) a desființat comisia antirasism și a precizat că aceasta și-a îndeplinit misiunea, în ciuda numeroaselor precupări legate de Campionatul Mondial din 2018, organizat în Rusia, relatează ESPN.

Potrivit sursei citate, FIFA i-a informat pe membrii comisiei că “misiunea temporară a fost îndeplinită cu succes”, iar “comisia a fost dizolvată și nu mai este operativă”. FIFA le-a spus membrilor comisiei antirasism că “și-au depășit atribuțiile”, cu trimitere directă către campania “Spune nu rasismului!”.

Aș vrea să spun că sunt șocat de această decizie, dar, din păcate, nu sunt. Problema rasismului în fotbal rămâne în continuare un subiect arzător care trebuie ținut permanent sub observație. Personal, cred că mai erau multe de făcut. Campionatul Mondial din 2018, din Rusia, ridică semne de întrebare. Dar, este evident că administrația FIFA are o opinie diferită“, a declarat pentru Associated Press, Osasu Obayiuwana, unul dintre membrii comisiei respective.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fotbal-fifa-a-desfiintat-comisia-antirasism-29181.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fotbal-fifa-a-desfiintat-comisia-antirasism-29181-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv