loading…

Gheroghe Mencinicopschi, fost director al Institutului de Cercetări Alimentare, condamnat în 2014 la opt ani de închisoare în dosarul ICA, alături de Dan Voiculescu, va fi eliberat condiționat, a decis astăzi Tribunalul Ilfov.

Gheorghe Mencinicopschi urmează să fie eliberat de la Penitenciarul Jilava în urma deciziei definitive a Tribunalului Ilfov. Prima instanță a respins cererea de eliberare.

În luna august a anului 2014, Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat de Curtea de Apel București la opt ani de închisoare în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare. În aceeași cauză a fost condamnat și fostul senator Dan Voiculescu la zece ani de detenție, pentru spălare de bani și un prejudiciu de 60 milioane de euro.

Alte zece persoane au primit pedepse cu executare sau cu suspendare, cuprinse între trei și șapte ani de închisoare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fostul-director-ica-gheroghe-mencinicopschi-va-fi-eliberat-conditionat-29197.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fostul-director-ica-gheroghe-mencinicopschi-va-fi-eliberat-conditionat-29197-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv