Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 26 septembrie 2016 | 6 Comentarii
| 25310 Vizualizari

În martie 2010, după un mariaj care a durat 17 ani, Ioan Gyuri Pascu şi scriitoarea Daniela Maria Marin au semnat desfacerea căsătoriei la Judecătoria sectorului 3. Cei doi se luaseră în 1993, şi-au deschis apoi prima casă de discuri independentă din ţară, “Import Service Tempo”, iar din banii câştigaţi şi-au ridicat o vilă cochetă estimată la 350.000 de euro. După divorţ, artistul a decis să se mute cu chirie, lăsându-le fiicei şi fostei sale soţii casa respectivă, unde, de altfel, s-a şi produs infarctul care l-a smuls fulgerător dintre cei vii pe Gyuri, în zorii zilei de luni. Daniela şi Gyuri rămăseseră în relaţii apropiate până în ultima clipă.

În ziua în care s-a pronunţat divorţul Gyuri Pascu arăta ca după înmormântare, scriau tabloidele la acea vreme.

Numai Dumnezeu ştie care a greşit mai mult. Vreau să se termine totul cât mai repede. Nu ştiu dacă o să mă mai recăsătoresc vreodată, dar niciodată să nu spui niciodată. Ştiu doar că fata noastră va rămâne la mama ei“, a oftat Gyuri Pascu, la ieşirea din sala judecată.

Şi-a aprins apoi  o ţigară, deşi recomandările medicilor după atacul cerebral suferit cu câteva luni înainte fuseseră extrem de clare în acest sens.

Regretatul artist a vorbit însă mereu în termeni elogioşi de femeia alături de care a petrecut 17 ani intenşi din viaţa sa şi care nu l-a părăsit la greu, ba dimpotrivă.

“A stat şi noaptea cu mine acolo, în spital, la început, pentru că era foarte greu. Între mine şi ea e o relaţie pe care oamenii, presa nu o înţeleg. Pentru că în general când se întâmplă un divorţ, oamenii trebuie să fie împărţiţi în tabere! Mereu trebuie să credem că dreptatea sau adevărul este de o parte sau de altă, sau că cineva e vinovat, cineva e nevinovat”, spunea Pascu în 2011, într-un interviu pentru “Happy Hour”.Ioan Gyuri Pascu A MURIT. Artistul avea 55 de ani


Gyuri şi fosta soţie îşi vorbeau în fiecare zi, se ajutău reciproc şi se întâlneau adesea. De asemenea, pe fiica lor, Iarina, actorul o putea vedea oricând dorea.

“De Ajun a fost fetiţă mea pe la mine, de Revelion am fost şi eu vreo două ore pe la ele. Nu mai locuim împreună, dar ne întâlnim când vrem. Când avem timp. Nu există restricţii de genul asta. Chiar azi am vorbit la telefon cu ea, duminică am fost la film. Ne întâlnim, vorbim”, mai spunea artistul.

Ioan Gyuri Pascu mai spunea în 2011 că şi-a schimbat complet stilul de viaţă şi că, la sfatul medicului, are mai multă grijă de sănătatea lui. “Ştiţi cum e: dacă nu te sperie un pic viaţă, nu poţi să mergi înainte! E bine să păstrezi un echilibru, să nu munceşti prea mult, cum am muncit eu toamna trecută. Era infernal. Multă muncă, stres, supărări, ţigări multe, culcat târziu, foarte, foarte multe trasee în ţară”.

Doi ani mai târziu, într-un interviu pentru Libertatea, Gyuri Pascu, suţinea că menţine stilul de viaţă recomandat de medici: “Nu mai beau alcool, nici măcar o bere. Îmi plăcea seara să cinstesc halbe cu bere împreună cu prietenii mei, la concerte. Acum consum doar apă plată cu lămâie şi capucino. Fac sport, mă mişc pe scenă şi în drum către supermarket-un kilometru dus-întors, ceea ce-i bine”.

Anul acesta de ziua ei, Ioan Gyuri Pascu i-a transmis Danieli un mesaj emoţionant. ”Azi e ziua ei. La mulţi ani, Daniela Maria Marin! Fiecare undă de iubire, fiecare vers, fiecare plăsmuire artistică a ta menită să atingă inimi, mireasma de bujor înflorit să le aducă acelor inimi și bucurie inimii tale!”, scria Iona Gyuri Pascu, pe o rețea de socializare, unde a postat și o piesa ”Baladă pentru Dana”. De altfel, pagina de Facebook a Danielei Marin surprinde numeroase momente din viaţa lor împreună de după divorţul care a întristat pe toată lumea. În galeria ataşată acestui text, găsiţi numeroase imagini care ilustrează cât de apropiaţi rămăseseră cei doi.

Tag-uri:
divort Gyuri Pascu, Gyuri Pascu a murit, Ioan Gyuri Pascu divort, sotie Gyuri Pascu, Daniel Marin, Daniel Marin divort, fiica Gyuri Pascu, ioan gyuri pascu a murit, deces ioan gyuri pascu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DESTINUL TRAGIC al lui Ioan Gyuri Pascu. Artistul S-A STINS în casa FEMEII pe care a IUBIT-O ca un NEBUN. Chiar dacă a divorţat în 2010 de Daniela Marin, Ioan Gyuri Pascu nu a ÎNCETAT să o iubească | VIDEO – “Baladă pentru Dana” şi GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/daniela-marin1-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/daniela-marin1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 26 septembrie 2016 | 6 Comentarii | 25310 Vizualizari În martie 2010, după un mariaj care...

Preluat de la EVZ