Autor:
Roland Cătălin Pena
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 11 Vizualizari

Tortul cu ketchup, ultima invenție a canadienilor

Cofetarii canadieni s-au întrecut pe ei înșiși, inventând un tort preparat din ketchup pentru a creşte şi mai mult popularitatea acestui sos.

Prăjitura, care a fost botezată «Marea tartă canadiană din ketchup», are două blaturi de o culoare roşu aprins, lipite cu o cremă uşoară de brânză, similară cu cea de la cheesecake, fiind folosită o reţetă clasică şi ingredientele: apă, biscuiţi, coajă de lamaie, cremă de branză şi ketchup. Crema de brânză acoperă şi partea de sus a prăjiturii. Atât reţeta prăjiturii cu ketchup, cât şi fotografiile cu această prăjitură au devenit virale pe internet şi se bucură de mare succes pe reţelele de socializare şi din ce în ce mai mulţi patiseri şi cofetari îşi propun să prepare noua prăjitură. Cei care au gustat deja această prăjitură inedită spun că  gustul acesteia aminteşte de tortul de morcovi. Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare sosuri din lume, dar până în prezent nu a fost folosit niciodată în prepararea deserturilor, susțin cofetarii canadieni.

Tag-uri:
ketchup, tort, cofetar, canadian, sos

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce au mai inventat specialiștii-cofetari canadieni.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tort-cu-ketchup-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tort-cu-ketchup-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Roland Cătălin Pena | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 11 Vizualizari Tortul cu ketchup, ultima invenție a canadienilor ...

Preluat de la EVZ