Autor:
Matei Năstase
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 85 Vizualizari

Fostul președinte Traian Băsescu invocă înscenări ale instituțiilor statului în apărarea fratelui său FOTO: EVZ

Fostul președinte i-a acuzat, ironic, pe șefa DNA și pe prim-adjunctul directorului SRI că au pus la cale o „înscenare ordinară” împotriva fratelui său. El atrage atenția că Justiția nu l-a găsit pe Mircea Băsescu printre mituitorii judecătoarei care l-a achitat pe Bercea Mondial

Fostul președinte Traian Băsescu continuă războiul cu Laura Codruța Koveși, șefa DNA, și primadjunctul directorului SRI, Florian Coldea. El a acuzat o înscenare în dosarul fratelui său, Mircea Băsescu, condamnat la închisoare cu executare în dosarul „Bercea Mondial”. Traian Băsescu a atras atenția că fosta președintă a Tribunalului Olt a fost condamnată la 8 ani de închisoare, pentru că a primit mită să îl lase pe Bercea în libertate, însă fratele său nu figurează printre cei care au mituit- o pe judecătoare.

Mesaj pe Facebook

Fostul președinte a scris un mesaj lung pe pagina sa de Facebook: „Nu mai înţeleg nimic! Fratele meu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa la patru ani de închisoare, pentru că ar fi primit 250.000 euro de la familia Anghel, pentru ca Bercea Mondial să fie anchetat şi judecat în stare de libertate şi, apoi, achitat de Tribunalul Olt. Fratele meu este identificat ca singur traficant de influență în favoarea lui Bercea Mondial. Mircea susţine că nu a primit aceşti bani şi că nu cunoştea niciun judecător de la Slatina sau Craiova.

Astăzi (ieri – n.red.), fosta preşedintă a Tribunalului Olt a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru că a primit mită 200.000 euro pentru a-l pune în libertate din arest preventiv şi a-l achita pe Bercea Mondial. Culmea Justiţiei este faptul că fratele meu, Mircea Băsescu, nu figurează printre cei care au mituit- o pe doamna judecătoare cu banii de la familia Anghel.

Codruţa, Florin, ştiţi voi ceva despre acest mister? Eu nu cred că a fost o înscenare ordinară, în condițiile în care și eu și fratele meu v-am informat de la bun început despre presiunile făcute de familia Anghel asupra fratelui meu.”

Tag-uri:
basescu, traian basescu, dna, sri, mircea basescu, tribunalul olt, Laura Codruța Koveși

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu continuă războiul cu Kovesi și Coldea.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/07-traian-basescu-evz_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/07-traian-basescu-evz_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 85 Vizualizari Fostul președinte Traian Băsescu invocă înscenări ale instituțiilor...

Preluat de la EVZ