Autor:
Feri Predescu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Proiectul social al Arhiepiscopiei Tomisului, „Un bunic în vacanță”, începe în data de 1 octombrie și se desfășoară în colaborare cu Mănăstirea „Sfânta Elena de la Mare” din Costinești și Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare”. Este un proiect adresat persoanelor vârstnice și cazurilor sociale.

Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare” funcționează pe terenul pus la dispoziție de mânăstirea din Costinești, fiind construit cu fonduri europene. Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopului Tomisului, Eugen Tănăsescu, bătrânii bolnavi care urmează să fie internați în Centru vor fi selectați de parohiile din județul Constanța.

Tot parohiile vor asigura integral pacienților cazarea cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină) și 3 proceduri recomandate de medicul specialist balneofizioterapie în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Recuperator. Pachetul special de tratament este pentru 10 zile și se obține pe baza trimiterii de la medicul de familie și a cardului de sănătate.

“Selecția persoanelor se va realiza în urma unei evaluări făcute de o comisie formată din preotul paroh în colaborare cu preoții coslujitori, iar în cazul în care comisia nu poate fi întrunită din minim 3 preoți, aceasta va fi constituită din minim 3 persoane, respectiv preotul paroh și doi consilieri parohiali”, precizează Eugen Tănăsescu.

Tag-uri:
Tratament Recuperator, Arhiepiscopului Tomisului, Eugen Tănăsescu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhiepiscopia Tomisului oferă bătrânilor nevoiași tratament recuperator în proiectul „Un bunic în vacanță”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/manastirea-sf-elena-de-la-mare-din-costinesti-evz-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/manastirea-sf-elena-de-la-mare-din-costinesti-evz-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Proiectul social al Arhiepiscopiei Tomisului, „Un...

Preluat de la EVZ