Autor:
Otilia Matei
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 327 Vizualizari

Aparenéle sunt înşelătoare

Un turist pretinde că a surprins exact momentul când soţiei sale i-a fost furat ceasul de către două micuţe hoaţe. Copilele erau îmbrăcate în ţinute tradiţionale şi se fotografiau cu turiştii care vizitau templul thailandezWat Phra That Doi Suthep din regiunea Chiang Mai.

Femeia zâmbea veselă, în timp ce fotografia alături de cele două fete, iar una dintre ele încerca să-i desfacă ceasul de la încheietură. Cei doi turişti şi-au dat seama târziu de dispariţia ceasului, iar bărbatul susţine că a surprins exact momentul jafului. 

Mai mulţi utilizatori de pe reţelele sociale au menţionat că fetiţele ar face parte dintr-un grup organizat care „vânează turişti” şi îi ademenesc cu drăgălăşenia lor, jefuindu-i imediat ce aceştia lasă garda jos.

„Observaţi cum una dintre copile îi atinge mâna în mai multe locuri? Este o tehnică folosită de hoţii de buzunare pentru ca victima să se obişnuiască cu aceste atingeri şi să nu reacţioneze imediat ce simte ceva suspect”, a comentat un internaut.

Au existat şi utilizatori care au afirmat că micuţele erau probabil foarte sărace şi au încercat să fure pentru a asigura familiilor lor o sursă de venit.Tag-uri:
thailanda, templu, templu thailanda, hoate, hoate minore, fetite, costum traditional

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să facă o fotografie cu aceste fetiţe adorabile, însă a PLĂTIT SCUMP pentru acest “moft”! Cu siguranţă se va gândi de 2 ori înainte să mai procedeze la fel | GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/1_65-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/1_65-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 327 Vizualizari Aparenéle sunt înşelătoare Un turist pretinde că a...

Preluat de la EVZ