Autor:
Otilia Matei
| duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

Ionelaș Cârpaci

Celebrul interlop Ionelaş Cârpaci se distrează la sindrofii în Europa, în timp ce în ţară, poliţiştii au pe numele lui mandat internaţional de arestare. Cel mai bogat ţigan din România a reuşit să fugă din ţară chiar înainte să primească sentinţa de puşcărie pentru tranzacţii necurate cu clădiri istorice, precizează România TV.

Unul dintre cei mai vânaţi români la ora actuală, liderul mafiei imobiliare are de ispăşit 7 ani şi 2 luni de puşcărie, şi trebuie să dea un milion şi jumătate de euro. Cu toate astea îi sfidează cât poate pe anchetatorii din ţară, care l-au dat în urmărire internaţională, afişându-se la nunţi impresionante în întreaga Europă.

Cârpaci nu pare a avea vreo remuşcare sau vreo apăsare când vine vorba de sentinţa sa. Interlopul se află în Germania, unde profită cu un tupeu inimaginabil de libertate, deşi, în ţară este considerat inamicul public numărul 1. Liderul rromilor timişoreni a fost filmat la nunta nepotului unui apropiat de-al lui, celebru şi el, proeclit “Ministrul de Finanţe”.

De la una dintre cele mai bune mese de la petrecere,chiar de lângă ringul de dans, Ionelaş Cârpaci urmăreşte totul la nunta împărătească. Stă liniştit la masă şi nu vrea să mai iasă în evidenţă la fel cum o făcea de obicei. E fericit însă că manelistul Guţă ia sute şi sute de euro la dedidicaţii, scrie România TV.

Tag-uri:
interlop, ionelas carpaci, urmarit international, nunta, carpaci nunta, timisoara, germania, liderul rromilor, rrom, mafia imobiliara

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului URMĂRIT INTERNAȚIONAL, se distrează fără apăsare la SINDROFIILE ÎMPĂRĂTEȘTI din Europa. Cum a fost surprins un CELEBRU INTERLOP, spaima timișorenilor | FOTO .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/carpaci-la-nunta-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/carpaci-la-nunta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Otilia Matei | duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari Ionelaș Cârpaci Celebrul interlop Ionelaş Cârpaci se distrează...

Preluat de la EVZ