Autor:
Radu Andreea
| duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 101 Vizualizari

Tinerii stau prea mult pe internet

Oameni de ştiinţă de la Universitatea din Glasgow, Scoţia, au realizat un studiu care relevă că tinerii cu vârstele cuprinse între 16 şi 21 de ani au devenit atât de absorbiți de internet încât au din ce în ce mai rar relaţii intime, în comparaţie cu generaţiile precedente.

Conform studiului, unul dintre trei tineri este abstinent din punct de vedere sexual. Oamenii de ştiinţă au realizat interviuri, timp de câte o oră, cu 2.300 de persoane pentru a afla care este starea amoroasă a tinerilor din Scoția.

Peste o treime dintre cei chestionaţi au declarat că au căutat ajutor specializat în ceea ce priveşte viaţa lor intimă, în ultimul an. Atât persoanele de sex masculin, cât şi cele de sex feminin, au susţinut că lipsa de interes pentru sex a fost principala cauză a problemei.

Procentul de tineri care se abţin de la sex – de 28% – este de aproape două ori mai mare decât în Statele Unite, mai arată sursa citată.

Cercetătorii mai avertizează că pornografia îi împiedică pe tineri să aibă o relaţie sexuală determinându-i să aibă ”aşteptări nerealiste şi dăunătoare”.

“Efectul Facebook” este pomenit de experți ca unul dintre factorii abstinenței forțate în rândul tinerilor, ei preferând să socializeze în mediul online decât faţă în faţă.

Tag-uri:
abstinenta sexuala, abstinenta intima, tineri, tineri pe internet, efectul facebook, sua, relatii intime, tineri abstinenti, tineri socializare, viata intima, viata intima tineri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studiu ALARMANT: Din cauza INTERNETULUI, tinerii devin ABSTINENȚI din punct de vedere INTIM .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/adolesceni-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/adolesceni-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Radu Andreea | duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 101 Vizualizari Tinerii stau prea mult pe internet Oameni...

Preluat de la EVZ