Autor:
Iulia Iancu
| duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 94 Vizualizari

Primarul din Stănceni a avariat o maşină în încercarea de a-l reduce la tăcere pe votantul nemulţumit

Un primar din judeţul Botoşani, ajuns de stresul funcţiei a încercat să calce un votant cu camionul doar fiindcă acesta a „îndrăznit” să-i reproşeze edilului că a rămas fără apă de câteva zile bune. Incidentul a avut loc sâmbătă.

Primarul comunei Stănceni, județul Botoșani se afla la marginea localităţii, unde intenţiona să cumpere un teren pentru a-şi ridica o casă. În mijlocul negocierii, proprietarul unei farmacii l-a văzut, s-a oprit şi i-a reproşat acestuia că de câteva zile a rămas fără apă, după ce un buldozer al Primăriei a avariat o conductă, citează B1.

Nemulţumit de o astfel de întrerupere, edilul s-a urcat la volanul unui camion şi l-a ameninţat pe reclamant că va da peste el. Omul a reuşit să se ferească la timp şi nu a fost rănit, însă, maşina lui a fost serios avariată, informează botoşaninews.ro. 

Conform spuselor localnicilor, edilul ar fi recidivist când vine vorba de astfel de fapte. Se pare că bărbatul are o înclinaţie spre a-şi regla singur conturile cu cei care i se împotrivesc. În urmă cu mai mulţi ani, acesta a intrat cu camionul în casa unei foste angajate pe care a acuzat-o de o lipsă în gestiune.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Tag-uri:
primar, camion, barbat, farmacist, teren, casa, botosani, primar botosani, masina accidentata, angajata primarie, casa avariata, casa avariata botosani, primar recidivist botosani, Stănceni, comuna Stănceni, primar Stănceni

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reglare de conturi ca în CODRU! Ce a încercat să facă un primar din Botoşani pentru a REDUCE LA TĂCERE un votant nemulţumit. S-a urcat la volanul unui camion şi şi-a PIERDUT CONTROLUL.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/primar-botosani-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/primar-botosani-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Iulia Iancu | duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 94 Vizualizari Primarul din Stănceni a avariat o maşină în...

Preluat de la EVZ