loading…

Un petrolier al companiei mexicane Pemex, având la bord 150.000 de barili de carburanți, a luat foc sâmbătă în Golful Mexic, a informat un reprezentant al companiei, citat de AFP.

Cei 25 de membri ai echipajului au fost evacuați de marina militară mexicană, a precizat acest reprezentant, Israel de la Pena Mejia, conform Agerpres.

Incidentul, ale cărui cauze urmează să fie stabilite, s-a declanșat când nava se afla la șase mile nautice portul Veracruz.

Cinci remorchere ale Pemex dotate cu mijloace de luptă împotriva incendiilor încearcă să țină flăcările sub control.

“Facem tot posibilul pentru a controla incendiul fără să aibă consecințe” asupra mediului, a adăugat Israel de la Pena Mejia.

Potrivit serviciilor de protecție civilă ale guvernului din statul Veracruz, accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, cu câteva minute înainte ca nava Burgos să intre în portul Veracruz, unde urma să descarce 80.000 de barili de motorină și 70.000 de barili de benzină.

Burgos s-a alăturat flotei Pemex în 2008, după ce a fost închiriat de la compania Blue Marine Shipping.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pericol-major-de-poluare-un-petrolier-a-luat-foc-in-golful-mexic-video-29139.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pericol-major-de-poluare-un-petrolier-a-luat-foc-in-golful-mexic-video-29139-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv