Autor:
Melania Stoica
| duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

Pacientul ars transferat la Sofia a murit

Pacientul român care a fost transferat într-un spital din Sofia, după ce a suferit arsuri în urma unei explozii dintr-un apartament din Bucureşti, a decedat în data de 12 septembrie, informează Mediafax.

“Secţia consulară de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sănătăţii, a asigurat repatrierea trupului neînsufleţit. Tragicul eveniment este un aspect care ţine de viaţa privată a familiei. În perioada în care pacientul a fost internat la Sofia, Ministerul Sănătăţii s-a asigurat că pacientul are parte de cele mai bune îngrijiri. Reprezentanţii ministerului au fost în legătură cu autorităţile bulgare, iar cei ai Ministerului Afacerilor Externe român din ţara vecină au vizitat în mod regulat pacientul”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

În momentul în care a fost transferat, pacientul avea arsuri de gradul II şi III pe 60% din corp. 

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pacientul român TRANSFERAT într-un spital din Sofia din cauza ARSURILOR GRAVE a MURIT .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pacient-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pacient-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Melania Stoica | duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari Pacientul ars transferat la Sofia a murit Pacientul...

Preluat de la EVZ