Autor:
Otilia Matei
| duminică, 25 septembrie 2016 | 1 Comentarii
| 390 Vizualizari

Claudia Tănase și procurorul Mircea Negulescu

Imaginea DNA este întinată de mizeria morală şi profesională a unor anchetatori din parchetul anticorupţie.

Potrivit site-ului luju.ro, senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI şi membru în Comisia Parlamentară de Control asupra activităţii SRI a sesizat la 21 septembrie 2016 Inspecţia Judiciară împotriva procurorului Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti. Savu a menţionat în sesizarea către CSM că Mircea Negulescu a avut o relaţie cu avocata Claudia Tănase, iar ca urmare, procurorul l-a trimis în judecată pe fostul primar al Ploieștului Iulian Băsescu (nașul avocatei).


Citește și: IMAGINI EXPLOZIVE cu procurorul care se ocupă de DOSARUL PONTA-TONY BLAIR. Dovezile de la o nuntă ARATĂ LEGĂTURI CIUDATE – Foto galerie


Luju.ro a publicat un set de fotografii de la nunta avocatei Tănase, unde aceasta i-a acordat o atenţie deosebită procurorului Negulescu. În aceleaşi imagini apare şi judecătorul Iulian Dinu, de la Tribunalul Prahova, cel care l-a arestat pe primarul Ploieştiului Iulian Bădescu în dosarul instrumentat de procurorul DNA Mircea Negulescu.

La acelaşi eveniment a mai participat şi judecătorul Florentin Teisanu, de la Curtea de Apel Ploieşti. Acest personaj a încercat să între în cadrul Înaltei Curţi însă a fost picat la CSM din cauza unei discuţii aprinse cu fosta şefa a ÎCCJ Livia Stanciu, care l-a întrebat ironic dacă îndeletnicirile sale de a cânta la petreceri la acordeon şi a prezenţa modă frizează demnitatea de magistrat, transmite sursă citată.

Stenograma discuției între doi procurori, dintre care unul este Mircea Negulescu, celalalt, posibil un șef al său:

– M.N.: Claudia Tănase…da ? Claudia ! Hm ?
– Interlocutor: Da tu ai încredere în Claudia asta ?
– M.N.: Da! Claudia mi l-a dat pe Bădescu, pe nașul, că să fim ok, aşa !
– Interlocutor: Ea ţi l-a dat pe Bădescu ?
– M.N.: Ea cu Tănase, da !
– Interlocutor : Tu lui Sabin (n.r. şeful SRI Prahova) i-ai spus asta, de care ţi-a dat …(neinteligibil) ?
– M.N.: Nu…
– Interlocutor : Știa de la tine …
– M.N.: Da. Păi nu ţi-a zis ? Ţi-a zis !
– Interlocutor: Nu .
– M.N: Știa de la mine, normal, că doar de la cine era să ştie ! Da ? şi pe urmă chestia că domne’, că Enache, cu presă, cu…
– Interlocutor : Tot Claudia ţi-a spus-o ?
– M.N.: Nu, aia ştiu de la altă lume…ştiu de la Patraru. Mă certă pe mine Patraru, că dai la două capete, făceau d’alea, că facem noi….
– Interlocutor : Patraru nu e prieten cu Saghel ?
– M.N.: ştii, am avut eu o relaţie cu Claudia, mi-a zis-o Patraru
– Interlocutor : Mă, nu te-a rugat nimeni !
– M.N.: Mi-a zis Patraru, mă ! Cum nu m-a anunţat nimeni ?
– Interlocutor: Asta este şantaj, mă !
– M.N. : Păi e şantaj, mă !
– Interlocutor : Da-l pe Patraru pentru şantaj, da-l în p… maşii ….
– M.N.: De ce să-l bag pe Patraru ? …(neinteligibil)
– Interlocutor : Ce treaba are el că ai regulat-o tu pe Claudia ?
– M.N. Păi eu le regulez pe toate, să moară mama ! Nu pot să stau o ora ! Deci nu pot să mă salut cu o femeie cunoscută pe ….
– Interlocutor: asta-i şantaj ! asta-i şantaj !
– M.N: ştiu ! Da, chestia asta o ştii numai tu şi Sabin (şeful SRI Prahova)!

Citește mai multe aici!

Tag-uri:
Mircea Negulescu, claudia tanase, procuror, dna, procuror dna, dna ploiesti, primar ploiesti, stenograme

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului DNA Ploiești Mircea Negulescu, în urma plângerii senatorului Daniel Savu. Cloaca coruptă a Ploieștiului are zilele numărate.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/negulescu-claudia-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/negulescu-claudia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Otilia Matei | duminică, 25 septembrie 2016 | 1 Comentarii | 390 Vizualizari Claudia Tănase și procurorul Mircea Negulescu Imaginea DNA...

Preluat de la EVZ