Autor:
Razvan Gheorghe
| duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 62 Vizualizari

Primarul General al Capitalei – am numit-o pe social-democrata Gabriela Firea – a anunţat, sâmbătă seara (la Antena 3) că şi-a retras plângerea penală împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru acuzaţiile de şantaj, pretextând că au trecut doi ani de la depunere acesteia, timp în care a reevaluat situaţia. Ex-senatorul a susţinut că românii “s-au lămurit singuri despre situaţia creată”. Totodată, Firea a explicat că reevaluarea situaţiei a fost favorizată şi de naşterea copilului, deşi bucureştenii şi-ar fi dorit o rezolvare rapidă a speţei privitoare la acuzaţiile aduse lui Traian Băsescu.

“M-am sfătuit cu familia mea, (…) şi cu foarte mulţi bucureşteni, pentru că eu fac teren, merg în cartiere şi i-am întrebat ce părere au despre acest dosar. Cei mai mulţi bucureşteni, la fel ca şi mine, dar şi oameni din alte judeţe, români, îmi spun că ar fi dorit cu toţii, ca şi mine, un verdict ceva mai aproape de momentul în care s-a produs acea situaţie”, a afirmat Firea.

Ea a insistat că, de la momentul plângerii şi până acum, au trecut doi ani, timp în care a născut un copil şi a devenit “mai bătrână cu doi ani”, perioadă în care a reevaluat situaţia. Între timp, spune Firea, a vorbit şi cu bucureştenii, care ar fi vrut şi ei o soluţie mai rapidă.

“A trecut aproape o perioadă destul de îndelungată (…) s-au întâmplat foarte multe lucruri, atât în viaţa mea, atât în viaţa mea persoană, cât şi profesională. În ţară s-au întâmplat atâtea lucruri, a căzut un Guvern, a venit un Guvern tehnocrat, Traian Băsescu nu mai este preşedinte. După 2 ani, practic fiecare român şi-a făcut o impresie proprie şi şi-a tras propria concluzie cu privire la acea situaţie”, a explicat ea, la Antena 3.

Vă reamintim că Gabriela Firea a depus, în 16 aprilie 2014, o plângere în care îl acuza pe Traian Băsescu, atunci peşedinte al României, de ameninţare şi şantaj, după declaraţii făcute de acesta la emisiuni televizate.

Tag-uri:
Gabriela Firea, Traian Basescu, retragere plangere, Antena3, Guvern

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriela Firea își RETRAGE PLÂNGEREA împotriva lui Traian Băsescu .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriela-firea-465x390-5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriela-firea-465x390-5-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | duminică, 25 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 62 Vizualizari Primarul General al Capitalei – am numit-o...

Preluat de la EVZ