loading…

Presupusul atacator care a ucis, vineri seară, cinci persoane într-un centru comercial din Burlington, statul american Washington (nord-est), este un tânăr de 20 de ani născut în Turcia, a anunțat poliția, care l-a capturat sâmbătă pe suspect, după căutări care au durat 24 de ore, transmite AFP.

Conform purtătorului de cuvânt al poliției statale, Mark Francis, suspectul se numește Arcan Cetin, rezident în Oak Harbor, oraș învecinat cu Burlington, la circa 110 km nord de Seattle, notează Agerpres.

Poliția nu caută niciun alt suspect, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Atacatorul, prezentat inițial de poliție ca fiind un tânăr de origine hispanică, a deschis focul în centrul comercial Cascade Mall din Burlington, omorând patru femei și un bărbat.

O pagină de Facebook, prezentată ca fiind a suspectului, indică faptul că Arcan Cetin s-a născut la Adana, al patrulea oraș din Turcia, și-a făcut studiile la Oak Harbor și lucra într-un magazin din Widbey Island, o altă localitate din statul Washington.

Conform Biroului Federal de Investigații (FBI), nu există în acest stadiu niciun indiciu cu privire la un potențial “act terorist”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/atac-armat-in-statul-american-washington-suspectul-arestat-este-un-tanar-de-20-de-ani-nascut-in-turcia-29143.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/atac-armat-in-statul-american-washington-suspectul-arestat-este-un-tanar-de-20-de-ani-nascut-in-turcia-29143-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv