loading…

Pugilistul britanic Tyson Fury, campion la categoria grea, a amânat  pentru a doua oară meciul revanșă cu ucraineanul Vladimir Klitschko, din cauza unor probleme medicale, relatează presa internațională.

Meciul revanșă a fost programat inițial pe 9 iulie, la Manchester, însă, cu o lună înaintea, Fury a solicitat amânarea din cauza unei accidentări la gleznă și a obținut-o pentru 29 octombrie. La cererea sportivului britanic, meciul a fost pentru a doua oară.

Tyson a fost declarat, în această săptămână, inapt din punct de vedere medical pentru luptă. Medicii i-au explicat că starea sa nu îi permite să participe la această revanșă și că are nevoie de tratament înainte de revenirea în ring. Vom face un anunț în curând. Până atunci însă, am solicitat că Tyson și familia lui să aibă parte liniștea necesară pentru recuperare“, a declarat Mick Hennessy, promoterul lui Tyson Fury, potrivit Mirror.

Managerul lui Vladimir Klitschko spune că sportivul ucrainean era, în schimb, pregătit să lupte și vrea ca Fury să fie deposedat de centurile pe care le deține.

Vladimir este foarte dezamăgit că adversarul său a amânat meciul încă o dată. Vladimir este ținut pe loc de acest individ. El vrea să lupte și se antrenează pentru acest lucru. Ține de organele de conducere să ia o decizie în privința titlurilor, dar asta nu depinde de noi. Nouă nu ne rămâne decât să sperăm ca Vladimir să lupte din nou cât mai repede“, a spus managerul ucraineanului, Bernd Boente, citat de Mirror.

În noiembrie 2015, Tyson Fury (28 de ani) l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) și l-a deposedat de centurile WBA, WBO și IBF.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tyson-fury-a-amanat-pentru-a-doua-oara-meciul-revansa-cu-vladimir-klitschko-29120.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tyson-fury-a-amanat-pentru-a-doua-oara-meciul-revansa-cu-vladimir-klitschko-29120-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv