Fără Messi, accidentat în partida cu Atletico Madrid, Barcelona a învins în deplasare, scor 5-0, pe Sporting Gijon, în etapa a cincea din campionatul Spaniei, iar formația antrenată de Luis Enrique a egalat la puncte liderul Real Madrid, care are și un meci în minus.

Au marcat: Suarez 29, Rafinha 32, Neymar 81, 88, Arda 85. În urma acestui rezultat, Barcelona a acumulat 13 puncte, la fel ca și liderul Real Madrid, care va juca în deplasare cu Las Palmas, revelația acestui început de sezon în Spania.

0-1: Luis Suarez, plecat de la limita offside-ului, a deschis scorul, trimițând în poarta goală, după ce a driblat portarul.

0-2: Rafinha dublează avantajul oaspeților, cu o lovitură de cap din apropiere, după centrarea lui Sergi Roberto

0-3: Oaspeții profită de superioritatea numerică și mai înscriu o dată. Neymar a trimis mingea în poartă, după ce Alcacer, excelent servit de Sergi Roberto, a tras în bara transversală.

0-4: Arda Turan își trece și el numele pe lista marcatorilor. Turcul a înscris ușor cu capul, din apropiere, după o nouă centrare foarte bună a lui Sergi Roberto.

0-5: Neymar a făcut dubla cu o execuție simplă din interiorul careului, după pasa primită de la Denis Suarez.

Gijon: Cuéllar – Meré, Amorebieta, Sergio, Víctor Rodríguez, Nacho Cases, Lora, Burgui, Lillo, Moi Gómez, Duje Čop. Antrenor: Abelardo Fernandez

Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Mathieu, Digne – Busquets, André Gomes, Rafinha – Neymar, Suárez, Arda Turan. Antrenor: Luis Enrique

Arbitri: Carlos Del Cerro Grande, Juan Yuste, Abraham Alvarez.

rootstireaActualitate/Esential
Fără Messi, accidentat în partida cu Atletico Madrid, Barcelona a învins în deplasare, scor 5-0, pe Sporting Gijon, în etapa a cincea din campionatul Spaniei, iar formația antrenată de Luis Enrique a egalat la puncte liderul Real Madrid, care are și un meci în minus. Au marcat: Suarez 29, Rafinha...

Preluat de la romania ntv