loading…

Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii Tîrgu Jiu, a declarat, azi, după înfrângerea formației sale pe teren propriu cu FC Viitorul, scor 0-1, în etapa a zecea a Ligii 1, faptul că rezultatul partidei este nemeritat, întrucât singurul gol a fost rezultatul unei gafe de proporții.

Dragoș Nedelcu a deschis scorul în minutul 73 pentru Viitorul, după o gafă monumentală a lui David Lazar. Șutul de la peste 30 de metri al fotbalistului lui Gică Hagi a fost scăpat incredibil, printre picioare, de către goalkeeperul Pandurilor.

Asta este. Ați văzut ce gol am luat. Așa am pierdut și etapa trecută la Iași, cu un gol de cascadorii râsului, acum nu mai vorbim. Știam că Viitorul pasează bine și am încercat să cedăm puțin din posesie. În prima repriză tot noi am avut ocaziile mai clare. A venit acel șut de la kilometru 50, care îți taie tot elanul. Nu meritam să pierdem. Avem trei eșecuri, cu Steaua, Iași și Viitorul și toate golurile au venit în urma unor gafe monumentale“, a declarat Grigoraș la finalul partidei, pentru DolceSport.

George Țucudean, atacantul formației gorjene, a deplâns situația financiară precară a clubului:

Ce vrei, să-l omor pe portarul nostru? Asta este, a scăpat mingea, asta este, mergem înainte. Și Stanca își așteaptă șansa. Se întâmplă. Ne batem pentru play-off, mai sunt multe meciuri rămase. În afară de o lovitură liberă și de acel șut de la 40 de metri, Viitorul n-a avut nicio ocazie. Am luat gol dintr-o prostie. Trebuia să facem trei egaluri, cu Steaua, cu Iași și azi… luam trei puncte și nu mai zicea nimeni nimic. Nu e normal ce se întâmplă la echipă, am acceptat plata la trei luni, mai așteptăm o săptămână. Nu au nici acum bani și sunt mulți jucători neplătiți de foarte multe luni. Problemele se știu, iar înfrângerile nu aduc o stare bună. În comparație cu problemele care sunt aici, avem o clasare destul de bună“.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul ocupă locul trei în clasament, cu 17 puncte, în timp ce Pandurii Tîrgu Jiu se află pe poziția a șasea, cu 15 puncte.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/petre-grigoras-nu-meritam-sa-pierdem-am-luat-gol-dintr-un-sut-de-la-kilometrul-50-29111.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/petre-grigoras-nu-meritam-sa-pierdem-am-luat-gol-dintr-un-sut-de-la-kilometrul-50-29111-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv