loading…

Președintele american Barack Obama a respins prin veto legea care permite supraviețuitorilor și familiilor victimelor atentatelor de la 11 septembrie să dea în judecată Arabia Saudită.

Președintele american a declarat că Legea Justiție împotriva sponsorilor Atacurilor Teroriste ar avea un impact negativ asupra securității naționale a Statelor Unite. Mai mult, ar permite altor state să se folosească de această lege pentru a da în judecată America.

Actul a fost adoptat de Congres ca reacție la suspiciunile că liderii Arabiei Saudite ar fi spijinit teroriștii care au comis atentatele de la 11 septembrie, fapt negat vehement de conducerea de la Riad. Prin gestul său Barack Obama se angajează într-o dispută cu Congresul care ar putea să forțeze aplicarea legii, pentru prima dată în mandatul său.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/obama-incearca-blocarea-legii-9-11-29130.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/obama-incearca-blocarea-legii-9-11-29130-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv