Autor:
Andrei Călin
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 43 Vizualizari

Neymar

Nume grele din fotbal sunt investigate în cazul transferului brazilianului Neymar, de la formația Santos la FC Barcelona. Dosarul ce vizează mutarea a fost deschis din nou, după ce fusese închis în acest an, din lipsă de probe.

Un nou dosar ce vizează transferul brazilianului Neymar, de la Santos la Barcelona, a fost deschis, conform presei spaniole. Cazul a fost cercetat și închis în această vară, din lipsă de probe, dar ancheta a fost reluată. DIS, compania de investiții care deținea 40% din drepturile federative asupra lui Neymar, a susținut și susține în continuare că suma de transfer nu a fost de 57 de milioane de euro, ci de 100 de milioane de euro, diferența fiind nedeclarată de oficialii brazilieni de la Santos și cei spanioli de la FC Barcelona. Printre persoanele care sunt anchetate și riscă să intre în pușcărie se numără tatăl jucătorului, dar și președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu. Cei doi riscă să fie condamnați între 1 și 4 ani. De asemenea, și cele două cluburi sunt cercetate.

Tag-uri:
neymar, transfer, barcelona, inchisoare, santos

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neymar este din nou în centrul atenției, din cauza transferului la Barcelona. Nume grele riscă să intre în PUȘCĂRIE.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/neymar-fc-barcelona-v-levante-ud-la-liga-zlem9kowkhll-465x390-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/neymar-fc-barcelona-v-levante-ud-la-liga-zlem9kowkhll-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Andrei Călin | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 43 Vizualizari Neymar Nume grele din fotbal sunt investigate...

Preluat de la EVZ