Autor:
Bianca Zaharescu
| sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

Mărturii CUTREMURĂTOARE în urma seismului de noaptea trecută

Lucian Mândruţă le-a propus celor ce îi urmăresc pagina de Facebook să scrie în comentarii experienţele lor din timpul seismului ce a zguduit România noaptea trecută.

“Bacau. Etaj 9, m-am dus sub tocul ușii, mi-am luat cainele lângă mine si vedeam cum toată mobila se clatină si nu mai înceta tot. Tremuram toată, am așteptat sa se termine cutremurul si m-am îmbrăcat intr-un minut si am ieșit in parcare departe de blocuri, împreuna cu cainele. Lumea a ieșit pe strada”, a scris cineva.

“Vuietul a fost creepy …a acoperit tv-ul care era in surdina…nu intelegeam ce se aude…stau langa Baneasa aero si asta e primul cutremur cu “vaiet” dupa ’77.”, a completat un alt internaut.

Redăm mai jos comentariile de pe pagina lui Lucian Mândruţă:

Bacau. Etaj 9, m-am dus sub tocul ușii, mi-am luat cainele lângă mine si vedeam cum toată mobila se clatină si nu mai înceta tot. Tremuram toată, am așteptat sa se termine cutremurul si m-am îmbrăcat intr-un minut si am ieșit in parcare departe de blocuri, împreuna cu cainele. Lumea a ieșit pe strada”

“Iasi, Etaj 10. In varful turnului senzatiile sunt mai tari, blocul s-a clatinat inca cateva secunde dupa cutremur.”

“Cel mai puternic din ultimii 42 de ani! Așa l-am simțit! Bals, OLT”

“S-a simtit destul de tare, ne-am trezit cu totii, chiar m-am speriat 🙁 Cahul, Moldova”

“Vuietul a fost creepy …a acoperit tv-ul care era in surdina…nu intelegeam ce se aude…stau langa Baneasa aero si asta e primul cutremur cu “vaiet” dupa ’77.”

“Iași, etajul 2 din 4. Victime, 2 pahare. Speriați 4 adulți și 2 pisici. Nasooool, brrrrr”

“Eu nu l-am auzit. Dar câinele a simțit cam cu 10 secunde înainte.”

“Cainele meu a dormit ca un porc, hamsterul s-a agitat foarte tare inainte cu cateva secunde inainte”

“Groaznic zgomotul…damn!..ur ur ur ur ur ur.exact asa se auzea..”

“S-a simtit vuietul si la Constanta, timp de vreo 3-4 secunde inainte sa il simtim. Noroc ca nu dormeam pt ca cu 2 minute inainte o luase pisica razna :))”

“La Iasi, vuiet, intai unul mic apoi cel mare”

“Etajul 5, București, Berceni. A fost primul cutremur care m-a facut sa ies din casa, prima oara in viata mea cand am simtit un cutremur si sa ma sperie. Dupa ce a trecut si replica am luat nevasta si pisica si am iesit din casa, am plecay cu masina intr-un parc”

”S-a simtit si la Chisinau destul de tare,etajul 6. E prima data in viata cand m-am speriat la un cutremur.”Tag-uri:
cutremur, cutremur vrancea, cutremur romania, cutremur muntii vrancei, cutremur nereju, cutremur focsani, cutremur 24 septembrie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărturii CUTREMURĂTOARE în urma seismului de noaptea trecută! Cum au trecut românii prin MOMENTELE CUMPLITE în care pământul a fost ZGUDUIT .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/13065-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/13065-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Bianca Zaharescu | sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari Mărturii CUTREMURĂTOARE în urma seismului de noaptea trecută ...

Preluat de la EVZ