Autor:
Daniel Teodoreanu
| sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 2 Comentarii
| 4249 Vizualizari

Leonardo di Caprio a transmis un mesaj pentru Guvernul Romaniei

Leonardo DiCaprio a transmis un mesaj pentru Guvernul României. Opiniile exprimate de actor au stâns 200.000 de like-uri.

Starul de la Hollywood a promovat pe contul său de Instagram o campanie Greenpeace de ecologizare a pădurii din zona lacului Vidraru. Premiatul cu Oscar a strâns în doar 15 ore, 200.000 de aprecieri cu mesajul lui.

“Voluntarii Greenpeace colectează gunoiul lăsat în pădurile românești, de la stația din apropierea lacului Vidraru, râul Argeş, bazin hidrografic amenințat de exploatarea forestieră ilegală și de defrișări. Luna trecută, voluntarii Greenpeace din 11 țări europene (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croația, Finlanda, Slovacia, Slovenia și Elveția) au început o mapare a uneia dintre ultimele păduri seculare din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul român să o protejeze”, a scris DiCaprio pe Instagram.

Implicarea starului de la Hollywood în problemele de mediu nu reprezintă o noutate. Intervenţiile sale în această chestiune sunt arhicunoscute. De câte ori are ocazia, DiCaprio atrage atenţia întregii lumi asupra limitării schimbărilor climatic. De altfel, actorul a fost numit de Organizaţia Naţiunilor Unite mesager al păcii pentru climă.

„Nu este o sarcină ușoară. Ca să putem rezolva aceste probleme este nevoie de o mobilizare care să întreacă tot ceea ce s-a făcut vreodată. Este un moment de cotitură. Vedem cu toții efectele schimbărilor de climă, care sunt tot mai rapide“, declara Leonardo DiCaprio într-una dintre ocaziile amintite mai sus.

Tag-uri:
Leonardo DiCaprio, DiCaprio, DiCaprio Oscar, Leonardo DiCaprio mediu, Leonardo DiCaprio mesaj guvernul romaniei, guvernul romaniei, Leonardo DiCaprio guvern romania, paduri virgine, paduri virgine romania, dicaprio paduri virgine romania, dicaprio paduri romania, dicaprio padure vidraru, dicaprio hollywood, hollywood, filme hollywood, filme dicaprio

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leonardo DiCaprio a transmis un MESAJ PENTRU GUVERNUL ROMÂNIEI. Ce S-A ÎNTÂMPLAT RECENT a stârnit REACŢIA ACTORULUI de la Hollywood.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/leonardo-di-caprio-a-transmis-un-mesaj-pentru-guvernul-romaniei-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/leonardo-di-caprio-a-transmis-un-mesaj-pentru-guvernul-romaniei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 2 Comentarii | 4249 Vizualizari Leonardo di Caprio a transmis un mesaj...

Preluat de la EVZ