loading…

George Becali spune că și în iarnă va face câteva transferuri spectaculoase, chiar dacă în vară a schimbat aproape toată echipa. Curios, finanțatorul Stelei nu ia în calcul nici de această dată să transfere un fundaș dreapta, unul dintre posturile cu probleme.

Patronul Stelei și-a făcut deja lista de achiziții pentru următoarea perioadă de transferuri. Becali a anunțat că-i vrea pe Alibec, Morais, Gnohere și Mateiu, însă doar în anumite condiții. Despre primii doi, Becali a declarat că-i transferă numai dacă Astra nu va prinde play-off-ul. Gnohere are în continuare probleme la Dinamo, în timp ce Mateiu a fost trimis de Craiova la echipa secundă, deoarece refuză un salariu mai mic.

Trebuie doar ca Astra să nu prindă play-off-ul și îi iau pe Alibec și Morais, că sunt jucători buni. Și pe “Bizonul” o să îl mai iau, ăștia trei și gata, defilez. Pe Mateiu ofer acum 250.000 de euro. Atât au dat ei pe el când l-au luat, atât dau și eu. Dacă vor bine, daca nu, asta e. Îl iau că îmi e milă de copil, ca să-l salvez“, a declarat Becali la Sport.ro.

Finanțatorul Stelei lasă de înțeles că nici de această dată nu se gândește să aducă un fundaș dreapta. Gabi Enache, titularul pe acel post, a avut evoluții dezastruoase în acest sezon, cu greșeli decisive aproape în fiecare meci. În schimb, Becali spune că vrea să-l transfere pe Morais, ceea ce ar duce la cinci numărul fundașilor stânga, dacă ar fi să-i luăm în calcul și pe Toșca și Mitrea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/george-becali-vreau-sa-i-transfer-pe-morais-alibec-gnohere-si-mateiu-29128.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/george-becali-vreau-sa-i-transfer-pe-morais-alibec-gnohere-si-mateiu-29128-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv