Autor:
Anca Simionescu
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 126 Vizualizari

Tudor Chirilă

Frumoasa de peste Prut este un fotomodel cunoscut ce i-a fermecat nu doar pe băieţi

Evelina Virlan, concurentă din Republica Moldova este extrem de frumoasă şi i-a cucerit pe antrenori. Tânăra ce a interpretat “Stay” pe scena emisiunii de la ProTV i-a fermecat nu doar pe băieţi, ci şi pe Loredana. “Esti o printesa, esti foarte frumoasa”, a spus cântăreaţa. Primul care a văzut-o pe Evelina Vîrlan a fost însă cel care avea să-i devină şi antrenor, Tudor Chirilă. De cum şi-a întors scaunul, acesta a rămas fermecat.

Pentru Evelina Vîrlan s-a dat o adevărată luptă, care a dus la ample discuţii despre…. Rahan şi Tarzan. În această ipostază a fost văzut Smiley, care, pentru că şi-a lăsat părul lung s-a ales cu porecla, Rahan, pusă de colegului său, Tudor Chirilă. Smiley s-a uitat lung la frumoasa de peste Prut şi a comentat, roşu la faţă, rochia albă a tinerei.

Evelina Vîrlan este un fotomodel cunoscut atât în Republica Moldova, cât şi în străinătate. Ea a avut mai multe contracte în Europa, dar nu a renunţat la cea mai mare pasiune a ei, muzica. Fata cântă de la vârsta de 10 ani. “Heeeyyy!!! Sunt in echipa Tudor!!! Sunt super fericita!!!”, a scris Evelina Vîrlan pe Facebook, după emisiune. Un alt gest emoţionant al ei este acela că s-a bucurat şi i-a promovat pe pagina ei de socializare pe toţi concurenţii veniţi la Vocea României, din Republica Moldova. “Dumnezeu ti- a dat frumusete,o voce superba,nu am cuvinte…pot sa iti zic succes:) te cunosc de la evenimente 🙂 ai toate calitatile,om cu suflet bun”, i-au scris prietenii virtuali.

Vocea Romaniei – sezonul 6: Evelina Virlan – Stay pe vocearomaniei.protv.ro

Tag-uri:
Evelina Vîrlan, Evelina Virlan, Republica Moldova, Tudor Chirilă, Pentru Evelina, Vocea Rom, Vocea Romaniei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evelina Vîrlan, PRINŢESA SUPERBĂ de la VOCEA ROMÂNIEI. Smiley s-a înroşit, iar Tudor Chirilă n-a putut să nu se holbeze.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tudor-chirila-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tudor-chirila-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 126 Vizualizari Tudor Chirilă Frumoasa de peste Prut este...

Preluat de la EVZ