loading…

Un tribunal din Roma a impus o pedeapsă neobișnuită pentru clientul unei prostituate minore: pe lângă doi ani de închisoare acesta a fost condamnat să îi cumpere tinerei cărți despre demnitatea femeii, informează AFP care citează media italiene.

Printre cele treizeci de cărți pe care bărbatul trebuie să le achiziționeze drept compensație pentru daunele morale provocate fetei se numără poeme de Emily Dickinson, dar și romane de Virginia Woolf, Hannah Arendt și Anne Frank, scrie Agerpres.

Hotărârea pronunțată de judecătorul Paola Di Nicola încheie o anchetă începută în 2013 cu privire la o rețea de prostituție care opera în cartierul de lux Parioli din Roma și în care erau implicate două fete de 14 și 15 ani.

”Decizia lasă să se înțeleagă faptul că judecătorul a favorizat o reparație care o va ajuta pe tânără să își dea seama că adevărata ‘daună’ suferită este aceea că i-a fost lezată demnitatea de femeie”, scrie Corriere della Sera.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/decizie-inedita-a-unui-judecator-a-obligat-clientul-unei-prostituate-sa-i-cumpere-carti-29106.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/decizie-inedita-a-unui-judecator-a-obligat-clientul-unei-prostituate-sa-i-cumpere-carti-29106-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv