loading…

O persoană a suferit un atac de panică în timpul cutremurului produs noaptea trecută, astfel că a spart geamul și a sărit, de frică să nu fie prinsă sub dărâmături. Din fericire, aceasta locuia la parterul unui bloc și nu a suferut decât răni minore.

Totul s-a întâmplat la Iași, acolo unde seismul s-a simțit destul de puternic, fațadele unor imobile prăbușindu-se. Tot la Iași, o femeie a ajuns la spital după ce, grăbindu-se să-și părăsească locuința, s-a lovit de piesele de mobilier din casă.

Doctorul Raed Arafat a explicat cum au reacționat oamenii în cauză.

Am avut o persoană care s-a panicat la Iași și a ieșit prin geam, înțeleg, dar din fericire era la parter. Unele persoane s-au panicat și au sunat la urgențe. Sunt oameni care, din cauza panicii, reacționează negândit. S-au înregistrat cazuri de genul acesta și în alte țări. Sunt oameni care își imaginează că așa se salvează, dar așa se rănesc ei. Dacă stăteau în casa lor, poate că nu pățeau nimic”, a explicat Arafat, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cutremur-o-persoana-a-sarit-pe-geam-azi-noapte-de-frica-sa-nu-i-cada-tavanul-in-cap-29126.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cutremur-o-persoana-a-sarit-pe-geam-azi-noapte-de-frica-sa-nu-i-cada-tavanul-in-cap-29126-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv