loading…

Un copil în vârstă de 5 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt, a suferit arsuri pe 80% din suprafața corporală, sâmbătăt după-amiază, după ce a căzut într-o groapă cu resturi vegetale încinse de la prepararea țuicii, fiind transferat cu elicopterul SMURD, la un spital din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonier major Alin Băsășteanu, a declarat, pentru Mediafax, că minorul a fost preluat de elicopterul SMURD Craiova de pe Stadionul „1 Mai“ din Slatina, urmând să fie transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu“ din București.

Copilul în vârstă de cinci ani a fost preluat, în această dimineață, de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță olt, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au decis transportul său la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Capitală“, a declarat plutonierul major Alin Băsășteanu.

Potrivit primelor informații, copilul, fiind nesupravegheat, a căzut într-o groapă cu boască – resturi vegetale încinse, rămase de la prepararea țuicii din struguri. Evenimentul s-a petrecut într-o gospodărie din comuna Cungrea, situată în nordul județului Olt.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv