loading…

Cel puțin 25 de civili și-au pierdut viața astăzi în urma atacurilor care au vizat zonele controlate de rebeli în estul orașului sirian Alep, potrivit Observatorului sirian pentru drepturile omului, iar peste două milioane de civili din oraș nu mai au acces la apă potabilă, scrie AFP pe pagina

Zonele controlate de rebeli în estul orașului Alep au fost vizate vineri spre sâmbătă de puternice atacuri aeriene și bombardamente pentru a cincea noapte consecutivă, în timp ce forțele guvernamentale pregătesc o amplă ofensivă menită să recaptureze întregul oraș.

Grupul de monitorizare Observatorul sirian pentru drepturile omului a anunțat că bilanțul victimelor este de așteptat să crească pentru că mai există persoane prinse sub dărâmături.

Cel puțin 47 de persoane, inclusiv șapte copii, și-au pierdut viața în urma bombardamentelor efectuate vineri.

Peste două milioane de civili din Alep nu mai au acces la apă curentă, după ce bombardamentele efectuate de forțele guvernamentale au avariat o stație de pompare care alimenta cu apă părțile rebele din oraș, iar drept răspuns, rebelii au oprit o altă stație de pompare care alimenta întreg orașul.

UNICEF avertizează că întreruperea alimentării cu apă reprezintă un risc major de sănătate în zonele controlate de rebeli întrucât singurele surse alternative de apă potabilă sunt câteva puțuri contaminate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cel-putin-25-de-morti-in-urma-atacurilor-care-au-vizat-zonele-rebele-din-orasul-alep-29121.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cel-putin-25-de-morti-in-urma-atacurilor-care-au-vizat-zonele-rebele-din-orasul-alep-29121-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv