Autor:
Radu Andreea
| sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 65 Vizualizari

Hillary Clinton

Hillary Clinton este susținută de către cotidianul New York Times în alegerile prezidențiale din SUA. Ziarul a transmis că ea este mai calificată decât rivalul ei republican Donald Trump în gestionarea provocărilor cu care se confruntă Statele Unite, relatează Reuters.

Hillary Clinton este descrisă de către New York Times ca  “unul dintre cei mai tenace politicieni ai generaţiei sale”, cotidianul precizând că ea a arătat o bună stăpânire a politicii şi nuanţelor diplomaţiei, construindu-şi în acelaşi timp o reputaţie de persoană cu tărie de caracter şi deschisă la cooperare bipartizană.

“Un angajament de o viaţă în rezolvarea problemelor din lumea reală o califică pe Hillary Clinton pentru acest post, iar ţara ar trebui să o pună la treabă”, a scris cotidianul despre fostul secretar de stat şi senator de New York.

Clinton şi Trump se vor confrunta luni faţă în faţă într-o primă dezbatere prezidenţială televizată, dintr-un total de trei. Sondajele de opinie arată că avansul pe care ea îl avea asupra miliardarului scade constant, în contextul înmulţirii dubiilor privind capacitatea ei de a fi de încredere.

New York Times a scris că greşelile făcute de Clinton au denaturat percepţiile asupra caracterului său, dar a lăudat munca sa în restabilirea credibilităţii SUA în afacerile externe în calitate de secretar de stat şi în sprijinirea copiilor, femeilor şi familiilor de-a lungul carierei sale.

“Doamna Clinton s-a arătat a fi o realistă care consideră că America pur şi simplu nu poate să se retragă în spatele oceanelor şi zidurilor, ci trebuie să se angajeze cu încredere în lume pentru a-şi proteja interesele şi pentru a-şi respecta valorile”, a mai comentat cotidianul

Tag-uri:
Hillary Clinton, New York Times, Hillary Clinton sustinere, SUA, alegeri sua, alegeri prezidentiale sua, Donald Trump, Hillary sustinuta, cotidianul New york times

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce cotidian URIAȘ din SUA își anunţă susţinerea pentru Hillary Clinton în lupta pentru Casa Albă.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/hillary-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/hillary-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Andreea | sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 65 Vizualizari Hillary Clinton Hillary Clinton este susținută de către...

Preluat de la EVZ