Autor:
Melania Stoica
| sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 453 Vizualizari

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Potrivit surselor apropiate ale cuplului Brangelina, Brad Pitt ar fi mărturisit că încă o mai iubeşte pe soţia sa. Se pare că problemele dintre cei doi ar fi apărut din cauza prietenelor angelinei, pe care Brad le numea vrăjitoare.

Potrivit B1TV, discuţiile dintre cei doi ar fi apărut după ce frumoasa actriţă a hotărât să-şi schimbe consilierii. Mai mult de atât, Pitt era vizibil deranjat de întâlnirile frecvente ale soţiei sale cu Arminka, o refugiată din Bosnia. 

„Brad a spus despre aceste prietene ale Angelinei că sunt ca niște vrăjitoare. El nu a fost de acord cu schimbările decise de Arminka în ceea ce privește imaginea actriței. Era mereu prezentă în familia lor și își dădea cu părerea despre orice. La Londra a existat un scandal uriaș între Brad și Angie. Până la apariția noilor consilieri în viața lor, Angelina lua toate deciziile împreună cu Brad, se consultau mereu”, a adăugat sursa.

Angelina Jolie a depus luni actele de divorţ, cerând custodia celor şase copii. 

Tag-uri:
brad pitt, angelina jolie, brad si angelina divort, custodie, divort, brangelina

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt nu vrea să o PIARDĂ pe Angelina: „E nebună, dar încă o iubesc!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/angelina-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/angelina-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 453 Vizualizari Brad Pitt şi Angelina Jolie Potrivit surselor...

Preluat de la EVZ