Autor:
Dana Lascu
| sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Alina Gorghiu s-a dus la PNL Maramureș, în weekend.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Baia Mare, că se așteaptă la un procent de 30% la alegerile parlamentare din decembrie și cel puțin patru parlamentari, pentru Maramureș.

„La Maramureș nu accept un scor sub 30% și nu cred că se va pune problema să nu avem patru parlamentari de Maramureș. E un motiv pentru care o să-i încurajez pe toți să se implice și o să le solicit tuturor să aleagă o echipă competentă, o echipă care să reprezinte Maramureșul în Parlament cum se cuvine. (…) Sunt peste 20 de persoane înscrise în această competiție și sunt absolut convinsă că vor avea criterii de evaluare a acestei competiții, de evaluare a candidaturii, iar în urma evaluării să iasă cea mai bună echipă care să maximizeze scorul, care, repet din punctul de vedere al conducerii centrale, în mod obligatoriu trebuie să înceapă cu cifra 3”, a spus Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Liderul PNL a ținut să felicite echipa care a lucrat la proiectul „Baia Mare  – Capitala Europeană Culturală în 2021”, deși orașul a pierdut în fața Timișoarei.

 „Îi rog să nu se lase descurajați de faptul că au pierdut această competiție, ci să continue. Efortul lor nu a trecut neobservat și sunt absolut convinsă că în urma acestui proiect a rămas o echipă sudată, o echipă care v-a arăta în viitorul apropiat, care v-a reuși să facă foarte multe lucruri pentru județul Maramureș și pentru regiune”, a precizat Gorghiu, potrivit Agerpres.Tag-uri:
PNL, Alina Gorghiu, parlamentare, alegeri, PNL Maramureș, parlamentari

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Gorghiu are visuri mari: scor de 30% pentru PNL, la parlamentare, în Maramureș.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gorghiu_1-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gorghiu_1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Dana Lascu | sâmbătă, 24 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Alina Gorghiu s-a dus la PNL Maramureș,...

Preluat de la EVZ