Vasile Miriuță, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, după victoria formației sale în deplasare cu FC Steaua București, scor 2-1, faptul că jucătorii săi au evoluat foarte bine din punct de vedere fizic și tactic.

Pe Arena Națională, în fața a aproximativ 2000 de spectatori, Cristi Bud a deschis scorul în minutul 12, din penalty. Florin Tănase a egalat în minutul 20, dar Bud a mai înscris o dată în minutul 63.

O partidă bună făcută de echipa noastră. Cred că e o victorie meritată, am arătat bine fizic și tactic. Am jucat bine și în inferioritate. Aș minți să spun că nu mă simt bine pentru faptul că am câștigat aici după atâția ani, dar contează rezultatele viitoare pentru clasament. Muncă, muncă, seriozitate, seriozitate…astea sunt secretele noastre. Dacă tragem toți la aceeași căruță, inclusiv suporterii, nu se poate să nu se vadă rezultatele. Am pornit cu -6 puncte, trebuie să rămânem modești, ne așteaptă un meci cu Mediaș pe care trebuie să-l câștigăm.

Dorim să jucăm precum în Germania. Agresivitate, pressing, să alergăm, să câștigăm mingea în terenul advers, să venim cu centrări, să nu lăsăm adversarul să joace. Am integrat bine jucătorii care au venit și așa trebuie să facem în continuare. Mă bucur pentru Bud, lucrează foarte mult la antrenamente“, a declarat Miriuță la finalul partidei, pentru DigiSport.

Cristi Bud, autorul unei duble în poarta lui Niță, a ajuns la un total de cinci goluri marcate în ultimele două etape.

Mă bucur foarte mult că am câștigat un meci foarte greu. Ne bucurăm mult de această victorie. E un sentiment plăcut și sper să nu se spargă valul prea repede. Mă bucur foarte mult că-mi ajut echipa, dar cel mai mult mă bucur când ies de pe teren sănătos. Asta e cel mai important. Secretul? Familia mea.

Obiectivul echipei este play-off-ul și Cupa României. Sper să strângem cât mai multe puncte. Steaua e pe primul loc și ei au un lot foarte bun și numeros. Cred că s-ar putea bate la campionat cu două echipe. Suntem ca o familie în vestiar și domnul Miriuță ne adună. Vestiarul e secretul nostru“, a precizat Bud după meci, pentru DigiSport.

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte (CS U Craiova e pe doi, cu 17 puncte), iar CFR Cluj se află pe locul zece, cu 10 puncte.

rootstireaActualitate/Esential
Vasile Miriuță, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, după victoria formației sale în deplasare cu FC Steaua București, scor 2-1, faptul că jucătorii săi au evoluat foarte bine din punct de vedere fizic și tactic. Pe Arena Națională, în fața a aproximativ 2000 de spectatori, Cristi Bud a deschis scorul...

Preluat de la romania ntv