loading…

O companie din China va construi și utila o hală de producție a componentelor auto pentru automobile Mercedes, investiție de 30 de milioane de dolari a companiei germano-române Hib Rolem Trim, care va crea 265 de locuri de muncă.

Memorandumul pentru demararea proiectului a fost semnat de reprezentanții Ningbo HuaXiang Electronic Co. Ltd. din China (NBHX) și Hib Rolem Trim.

Proiectul presupune construcția și echiparea unei noi hale de producție cu suprafața de 15.000 mp și crearea a 265 noi locuri de muncă. Acesta va fi demarat în trimestrul I al anului 2017 și va fi finalizat în trimestrul al II-lea al anului 2019.

În cadrul noii investiții se vor fabrica piese și accesorii pentru industria auto, constând în produse decorative pentru interiorul autovehiculelor de tipul: decorațiuni pentru bord, consola centrală și ornamente pentru uși pentru producătorul de autoturisme Daimler (Mercedes), clasele A si B, precizează un comunicat al Ministerului Economiei.

Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, prin InvestRomania, componentă a Departamentului pentru Promovarea Investițiilor și Comerțului, a co-organizat la București evenimentul „China (Xiangshan) – Romania Investment Forum”, pentru colaborarea dintre companii din România și investitori și autorități din Provincia Xiangshan (China). Companiile de la noi prezente la acest forum au avut ca domenii de interes industria textilă, mase plastice, componente auto și IT hardware.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-proiect-romano-chinez-de-30-mil-dolari-creeaza-265-de-locuri-de-munca-in-industria-auto-29097.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-proiect-romano-chinez-de-30-mil-dolari-creeaza-265-de-locuri-de-munca-in-industria-auto-29097-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv