Autor:
Matei Năstase
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 204 Vizualizari

Cornel Gigină, tatăl lui Bogdan Gigină

Gabriel Oprea se apără în continuare. El a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că polițistul Bogdan Gigină a fost avertizat, în timpul cursei, că pe traseu este o groapă, cu puțin timp înainte de tragicul accident. Fostul vicepremier și ministru de Interne mai adaugă că dovada convorbirii ar fi la DNA, în dosarul său. Totuși, tatăl lui Bogdan, Cornel Gigină, declară că fiul său nu avea o cască funcțională, deci nu putea să audă ceea ce i se comunica.

”Se spune că Bogdan a auzit în cască faptul că urmează o groapă. Dar, nimeni nu a spus, până acum, că Bogdan nu avea comunicare în cască, nu putea fi auzit dacă vorbea, pentru că nu funcționa casca. El avea doar o stație mică, Motorola, pe motocicletă. Procurorii știu asta. Pe nicio înregistrare nu există vreo replică a lui Bogdan. Asta pentru că nu putea răspunde, fără o cască funcțională. Șefii lui nu trebuiau să îl scoată pe traseu din cauza vremii. Domnul ministru ne spune că nu dă comandă cu ce viteză să meargă comanda. E adevărat, dar să vă spun mecanismul. El pleca la 7.30 dimineața de acasă către minister sau către Guvern. Dacă el ieșea din casă la 7.20 și aghiotantul lui transmitea că trebuie să fie la 7.30 undeva, cu ce viteză puteau să meargă?”, a spus tatăl lui Bogdan Gigină la Antena 3.Tag-uri:
bogdan gigina, gabrel oprea, viteza, mers, ministru, guvern

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl lui BOGDAN GIGINĂ îl contrazice pe Gabriel Oprea: ”Nimeni nu a spus nimic”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cornel-gigina-captura-antena3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cornel-gigina-captura-antena3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 204 Vizualizari Cornel Gigină, tatăl lui Bogdan Gigină Gabriel Oprea...

Preluat de la EVZ