loading…

Se anunță proteste, luni, la Penitenciarul Poarta Albă. Angajații închisorii și ai Spitalului Penitenciar vor picheta instituția, între orele 9.00 și 11.00, nemulțumiți de salarii, dar și orele de muncă suplimentare și neplătite.

Totodată, un alt motiv este lipsa de personal. Pe fondul pensionărilor masive în sistem, orele suplimentare efectuate la acest moment și necompensate cu timp liber corespunzător ating deja pragul de 600 de mii, susține liderul de sindicat Toni Peniu.

O altă situație gravă este că doar 30% dintre angajați au reușit să intre în concediu de odihnă. Angajații de la Poarta Albă susțin că deținuții nu vor avea de suferit, iar activitatea se va desfășura normal în această perioadă.

Ei spun însă că acesta va fi ultimul semnal înainte de miting-ul din București. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/se-anunta-proteste-la-penitenciarul-poarta-alba-angajatii-vor-picheta-luni-institutia-29102.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/se-anunta-proteste-la-penitenciarul-poarta-alba-angajatii-vor-picheta-luni-institutia-29102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv