Autor:
Radu Andreea
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 282 Vizualizari

Florin Ciurari şi Dan Marian

Deputatul PNL Vaslui, Florin Ciurariu, fost președinte și, apoi, co-președinte al organizației județene, a contestat modul în care senatorul Dan Marian, actualul lider al filialei, a făcut listele pentru alegerile parlamentare. Dezbaterile interne pe tema candidaturilor ar fi fost viciate, iar votul condiţionat.

Scandalul a pornit după ce Florin Ciurariu a făcut, ieri, acuzații grave la adresa senatorului Dan Marian, președintele PNL Vaslui.

Într-o conferinţă de presă, fostul preşedinte al PNL, dinaintea fuziunii partidului cu PDL, şi copreşedinte al „noii formaţiuni” a contestat modul în care preşedintele Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, senatorul Dan Marian, conduce organizaţia, dar şi maniera în care au fost alcătuite listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Ciurariu a spus că liberalii trebuie să fie atenţi cu numele care se regăsesc pe această listă, deoarece electoratul fidel partidului sancţionează prin neparticiparea la vot prezenţa pe aceasta a unor persoane nepotrivite. Totodată, deputatul contestă și faptul că, deși și-a depus candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul României, aceasta nici nu a fost votată.

“Au fost anumite vicii, vreau să clarificăm lucrurile. Nu e vorba dacă sunt sau nu pe listă, deşi candidatura mea nici nu s-a supus la vot în biroul municipal Vaslui şi nu a mers mai departe. Am fost co-preşedinte PNL, am stat în banca mea, lucru pe care îl voi face şi în continuare, dar nu înţeleg de ce actualul preşedinte este pe listă. Ce merite deosebite are? Am fost amândoi co-preşedinţi, ori suntem pe liste amândoi, ori niciunul, de preferat niciunul, dacă tot pretindem că ne reformăm. Nu avem oameni providenţiali cu care să câştigăm, dar ştim că electoratul PNL nu votează hoţi, şpăgari, turnători, persoane care stau în preajma interlopilor sau care şi-au făcut studiile pe repede înainte”, a declarat deputatul Florin Ciurariu.a spus fostul preşedinte al PNL Vaslui.

Senatorul Dan Marian i-a răspuns colegului său de partid că lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare a fost întocmită cu respectarea statutului.

Tag-uri:
Deputatul PNL Vaslui, Florin Ciurariu, PNL vaslui, PNL, Dan Marian, senatorul dan marian, scandal pnl vaslui, listele de candidaţi, liste vaslui, Parlament, Senat, alegerile locale, Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, Camera Deputaţilor

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal în PNL: Liberalii se toarnă între ei.

Libertatea

RTV

B1

Ziare.com

Unica

Capital

Fanatik


Alte articole EVZ pe aceeasi tema

<!–

–>

RAPORTEAZA COMENTARIUL

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/florin-si-dan-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/florin-si-dan-465x390-300x279.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 282 Vizualizari Florin Ciurari şi Dan Marian Deputatul PNL Vaslui,...

Preluat de la EVZ