Autor:
Matei Năstase
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 12 Vizualizari

PRU

PRU nu este de acord cu manifestările neautorizate care sunt organizate de ”ONG-urile lui George Soros” și consideră că Parlamentul României a fost luat cu asalt în timpul protestului ținut împotriva lui Gabriel Oprea.

Redăm în totalitate comunicatul PRU:

”PRU sprijină dreptul cetațenilor români de a manifesta pașnic și de a-și reprezenta interesele, dar consideră că acest lucru trebuie făcut ȋn cadrul legal din România. Din păcate, ȋn țara noastră, majoritatea ȋntrunirilor publice este parazitată de grupuri bine organizate care au ca scop precis denaturarea mesajului românilor și atacarea statului român și a instituțiilor sale.

Ȋi asigurăm public pe toți românii care cred ȋn Constituția României și care respectă legile și instituțiile României că orice nouă manifestație agresivă și destabilizatoare ȋmpotriva instituțiilor fundamentale ale statului român va fi blocată de membri PRU printr-o contramanifestație.

Aseară am urmărit cu stupoare cum Parlamentul României a fost luat cu asalt de către un grup bine organizat care s-a infiltrat ȋn rândul cetațenilor români. Majoritatea dispuneau de dispozitive de comunicare bidirecțională audio și au acționat urmând un scenariu bine stability, ȋnaintea evenimentului.

Atacul asupra Senatului României s-a desfășurat fără ca forțele Jandarmeriei să ia măsurile legale.

Avertizăm pe această cale că manevra demiterii Generalului Petre Tobă cu ajutorul procurorilor manipulați de ONG-urile lui Soros și ȋnlocuirea acestuia cu pseudo tehnocratul Dragoș Tudorache a servit destabilizării instituțiilor românești. Partidul România Unită condamnă atacul antidemocratic ȋmpotriva Parlamentului României și cere instituțiilor abilitate ale statului și Procurorului General al României să demareze de urgență investigații cu privire la ȋncercarea evidentă a ONG-urilor finanțate de Soros de a crea un stat paralel ȋn România.”Tag-uri:
pru, senat, ong, geroge soros, jandarmerie, parlament

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRU este împotriva protestelor organizate de ”ONG-urile” lui George Soros: ”Parlamentul a fost luat cu asalt”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/48190f98d14b1305582448a8d9e8ac1b-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/48190f98d14b1305582448a8d9e8ac1b-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 12 Vizualizari PRU PRU nu este de acord cu manifestările...

Preluat de la EVZ