Autor:
Feri Predescu Radu Andreea | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 160 Vizualizari

a fost adus în urmă cu puţin timp la DNA Constanţa fiind cercetat într-un nou dosar privind fapte de corupţie. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost adus cu o ambulanţă.

Nicușor Constantinescu și-a anunțat pe Facebook programul de astăzi anunțănd presa că va fi prezent la ora 9.00 la sediul DNA.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost adus cu o ambulanţă de la penitenciarul Poarta, acolo unde ispăşeşte o condamnare de 5 ani în dosarul subfinanţării Centrului Militar Zonal Constanţa.

Înainte de a intra în sediul DNA Constanța, Constantinescu a declarat că audierea de astăzi este o răzbunare: “Probabil că audierea de astăzi este o răzbunare a faptului ca am făcut plângeri penale împotriva procurorilor DNA Constanța și a judecătorilor care au făcut abuz în serviciu, cercetare abuziva și teroare.Drept urmare a plângerilor mi s-a făcut un nou dosar penal…tot cu ducerea la îndeplinire a hotărârilor Consiliului Județean Constanța”, a declarat acesta.Tag-uri:
Nicuşor Constantinescu, DNA, sediul DNA Constanța, Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu dna, ambulanta la dna, Nicuşor Constantinescu ambulanta, abuz în serviciu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicuşor Constantinescu a fost adus în cârje la DNA. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa: Audierea de astăzi este o răzbunare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ctn2_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ctn2_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Feri Predescu ,  Radu Andreea | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 160 Vizualizari a fost adus în urmă...

Preluat de la EVZ