loading…

Posturi vacante scoase la concurs la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, cu încadrare directă (sursă externă).

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează un număr de patru examene/concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă,  pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

  • Ofițer specialist I  la Serviciul Logistic – Compartimentul Auto;
  • Ofițer specialist II  la Serviciul Logistic – Compartimentul Intendență;
  • Subofițer tehnic principal  la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Protecția Mediului;
  • Subofițer tehnic principal (șef atelier)  la Serviciul Logistic – Compartimentul Auto;

Cei interesați pot obține relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța din municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, la telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 0800 – 1600.

Anunțurile, care conțin informații privind condițiile generale și specifice de participare la concurs, datele între care se pot depune documentele, precum și cele la care se susțin probele de concurs, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, Secțiunea Cariere. De asemenea, aceste informații sunt afișate și la avizierul unității.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/jandarmeria-constanta-face-angajari-vezi-posturile-vacante-29085.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/jandarmeria-constanta-face-angajari-vezi-posturile-vacante-29085-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv