loading…

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a depus astăzi o cerere adresată președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin care cere reluarea votului în cazul său, comentând că își dorește dreptate pentru Bogdan Gigină, dar că dosarul său ”nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări”.

‘Am depus astăzi cererea către Președintele Senatului. Nu a fost și nu este intenția mea să fug de Justiție. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări și răfuieli cu substrat politic”, a scris Oprea pe Facebook, unde a postat și o fotografie a solicitării care va fi discutată în cadrul Biroului Permanent al Senatului de luni.

El nu a mai menționat subiectul demisiei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriel-oprea-i-a-trimis-lui-tariceanu-cererea-de-reluare-a-votului-29084.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriel-oprea-i-a-trimis-lui-tariceanu-cererea-de-reluare-a-votului-29084-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv