loading…

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a anunțat vineri pe pagina sa de Facebook că va demisiona din Senatul României săptămâna viitoare.

”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități și, la fel ca și familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înțeleg că sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunț că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămâna viitoare’‘, a afirmat el.

Senatul a respins cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Aproximativ 3.000 de oameni au protestat în fața Senatului joi seara față de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, aceștia blocând timp de câteva zeci de minute Calea 13 Septembrie. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriel-oprea-a-anuntat-pe-facebook-ca-demisioneaza-din-senatul-romaniei-29091.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriel-oprea-a-anuntat-pe-facebook-ca-demisioneaza-din-senatul-romaniei-29091-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv