loading…

Fundașul spaniol Josemi, câștigător al Ligii Campionilor și al Supercupei Europei cu Liverpool, și-a anunțat retragerea din activitatea de fotbalist profesionist la vârsta de 36 de ani.

Atletico Kolkata, din India, este ultima echipă din cariera de profesionist a lui Josemi. În afara lui Liverpool, acesta a mai evoluat la Malaga, Villarreal, Mallorca, Iraklis, Levadiakos și Skoda Xanthi. În 15 ani de carieră, Josemi a strâns 351 de meciuri, un gol și o pasă decisivă.

După toți acești ani, a venit timpul să spun ‘La revedere’, să pun stop carierei de fotbalist profesionist. Opt cluburi, 351 de meciuri și multe experiențe și amintiri pe care nu le voi putea uita niciodată, asta este tot ce mi-a mai rămas“, a scris Josemi pe contul său de Twitter.

Josemi a făcut parte din echipa lui Liverpool care, în 2005, câștiga Liga Campionilor după finala de pomină cu AC Milan de la Istanbul, în care echipa antrenată pe atunci de Rafael Benitez a revenit de la 0-3, a egalat și s-a impus la loviturile de departajare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fotbalistul-spaniol-josemi-si-a-anuntat-retragerea-din-activitate-la-36-de-ani-29068.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fotbalistul-spaniol-josemi-si-a-anuntat-retragerea-din-activitate-la-36-de-ani-29068-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv