Deportivo La Coruna, cu Florin Andone integralist, a pierdut, ieri, meciul de pe teren propriu cu Leganes, scor 1-2, în etapa a cincea din prima ligă spaniolă de fotbal.

Deportivo a deschis scorul în minutul 31, prin Borges. În repriza a doua, oaspeții au înscris de două ori, prin brazilienii Luciano (minutul 55) și Gabriel (minutul 61).

În minutul 47, Florin Andone a interceptat o minge respinsă la punctul cu var, pentru a trimite o lovitură cu capul care a nimerit bara transversală. Un minut mai târziu, atacantul român a avut o nouă ocazie uriașă de a marca, trimițând mingea cu capul peste transversală, dintr-o centrare perfectă. În minutul 85, Andone a avut o acțiune individuală bună, s-a aflat față în față cu portarul, dar a trimis un șut spre partea stângă a porții care a fost respins de către Serantes.

Florin Andone (23 de ani) nu a înscris niciun gol în actuala stagiune din Primera Division.

În urma acestui rezultat, Deportivo rămâne cu o singură victorie după cinci etape și 5 puncte în clasament. Duminică, 25 septembrie, formația din La Coruna va juca în deplasare cu Atletico Madrid.

rootstireaActualitate/Esential
Deportivo La Coruna, cu Florin Andone integralist, a pierdut, ieri, meciul de pe teren propriu cu Leganes, scor 1-2, în etapa a cincea din prima ligă spaniolă de fotbal. Deportivo a deschis scorul în minutul 31, prin Borges. În repriza a doua, oaspeții au înscris de două ori, prin brazilienii...

Preluat de la romania ntv